Νιώθω ότι σας τρολλάρω.
-
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νιώθω ότι σας τρολλάρω.
Μπα δε παίζει.
Αλλά σχολιάστε.
Αλλά σχολιάστε.
- zaxeilasfc
Re: Νιώθω ότι σας τρολλάρω.
Ποια η έννοια του "τρολλάρω"...???
Να κάνεις πως δεν ξέρεις κάτι ενώ το ξέρεις μόνο και μόνο για να ανοίξεις flame...zaxeilasfc έγραψε:Ποια η έννοια του "τρολλάρω"...???
-
Trolling is a violation of the implicit rules of Internet social spaces and is often done to inflame or invite conflict.
Με λίγα λόγια, προκαλεί την δυσαρέσκειά μας. Ένα παράδειγμα trollαρίσματος του Στάθη νομίζω θα ήταν το εξής:
"Πώς και έτσι εξομολογητικό τόπικ; Τόσο πολύ βαριόσουν πια;?! "
Με λίγα λόγια, προκαλεί την δυσαρέσκειά μας. Ένα παράδειγμα trollαρίσματος του Στάθη νομίζω θα ήταν το εξής:
"Πώς και έτσι εξομολογητικό τόπικ; Τόσο πολύ βαριόσουν πια;?! "
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ; ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΛΕΤΕ.
ΚΑΙ FLASH DOESN'T SUCK.
ΚΑΙ FLASH DOESN'T SUCK.
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.
-
Δεν μας χέζεις κι εσύ?! Με το eee pc σου, που μας το παίζεις περνάω τα σύνορα και γράφω κώδικα?! Αν εσύ το έκανες, εγώ ξέρω βασικό bash scripting!chris έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ; ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΛΕΤΕ.
ΚΑΙ FLASH DOESN'T SUCK.
svyr cercrv an inevrfnv cbyl tvn an gb iyrcrvf nhgb... cvtrar xnzvn ibygn yrj tj.
RAUS ΡΕ! ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΣ 24000 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ POKER BANKER ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ!thetrojan01 έγραψε:Δεν μας χέζεις κι εσύ?! Με το eee pc σου, που μας το παίζεις περνάω τα σύνορα και γράφω κώδικα?! Αν εσύ το έκανες, εγώ ξέρω βασικό bash scripting!chris έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ; ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΛΕΤΕ.
ΚΑΙ FLASH DOESN'T SUCK.
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΙΟΛΛΑΣ; ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ POKER BANKER ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ 299.99$ ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.
Μετα από 397 δημοσιεύσεις, έβαλα και υπογραφή.
-
- Site Admin
- Επικοινωνία:
είστε ανίεροι
-
w00t w00t.